SIDONIE

Dissabte 18 de Març de 2017

22:30h

Sala Torín

Preu: 10€ anticipada / 12€ a taquilla

El Peor Grupo Del Mundo és el nou disc de Sidonie, el vuitè.  

És un disc de pop que parla del pop. Una declaració d’amor a tots els grups que la banda admira; és un Us estimem en forma de disc.

Ara que la banda està a punt de complir 20 anys a la carretera, se’n recorda dels seus primers passos i especialment un concert seu a la Sala Apolo de Barcelona una nit del 1998 que va ser un autèntic desastre. Això no els va frenar i ara s’han convertit en una de les bandes de referència a tot el país del pop-rock indie espanyol. Ara mateix, pensen ells, hi deu haver en alguna part del món un grup lamentant-se de la seva mala fortuna.

Quants cops hauran de sentir que són el pitjor grup del món? Doncs aneu en compte que potser es converteixen un dia en el futur d’aquesta maravellosa història del pop.

VIVA SUECIA

DISSABTE 3

SALA TORÍN  22:30

T'agraden Viva Suecia? Doncs bien por ti, perquè els tindrem a la Sala Torín i són un dels plats forts indiscutibles del festival.

El primer disc que van treure, "La Fuerza Mayor" és bastant la canya, objectivament. Fred, delicat, hivernal... I just un any després tornen amb "Otros Principios Fundamentales" amb guitarres més brutes, més èpica i el ganxo definitiu per seduir-nos a tots.

I no, si et penses que el concert que ens han preparat pel Mini serà un d'aquells de "tota la vida" t'equivoques, perquè el Mini és Mini per alguna cosa i els Viva Suecia ho saben.
Prepareu-vos per un concert en format acústic bastant difícil de veure, adaptant els seus millors temes i amb algunes sorpresetes que ens tenen preparades. Així que ja ho sabeu, el dissabte 3 de març ja teniu A Dónde Ir. (Ah! I després tindrem Astrio i els MiniDj's, petote dels bons!)