Captura de Pantalla 2019-12-23 a les 0.5

MASSA

DISSABTE 14

MUSEU DELS SANTS

20:00

Creador inquiet i polifacètic va començar la seva carrera des de molt jove i no ha parat de créixer i aprendre. El caracteritza la seva veu, sincera, directa, amb una energia intensa dalt de l’escenari que mostra el seu caràcter senzill, humil i proper. Líder i co-creador del grup Teràpia de Shock (2006-2016).

 

Després de l’últim concert de Teràpia de Shock al Desembre del 2016, Massa va deixar els escenaris. Durant aquest temps ha acabat els seus estudis superiors de música al Taller de Músics de Barcelona, on hi ha viscut quatre anys. En aquesta nova etapa Massa s’ha nodrit i envoltat de grans músics i artistes que li han donat una visió molt més amplia de la música. Paral·lelament ha anat prepararant el seu projecte en solitari amb el que vol donar un pas endavant en la seva carrera.

 

La necessitat vital de crear

cançons i d’expresar-se amb la música és la principal motivació que l’ha portat tornar als escenaris.

En aquest format mostra la seva faceta més personal i introspectiva amb lletres quotidianes i properes. Unes cançons amb les que honestament ens expressa tal com és avui, 13 anys després del seu primer disc.

 

Un concert acústic, on transmet la part més intimista del seu nou projecte. Amb un repertori on trobarem les noves creacions del músic acompanyades de les cançons que més el representen del seu antic grup, així com versions d’altres artistes que l' han portat a qui és ara!