PORTADA Ferran Palau 3501X3501.jpg

FERRAN PALAU

DIUMENGE 15

SALA TORÍN

18:30

A finals del 2017, poc abans de publicar el seu aclamat disc "Blanc" (Halley Records 2018), Ferran Palau ja tenia pràcticament enllestides les cançons que formen part de "Kevin" (Hidden Track Records, 2019), el seu quart disc en solitari.

 

Gravat a principis d’aquest any 2019 entre la casa del seu productor i cosí Jordi Matas, la Casa Murada i l’estudi d’en Panxii Badii.

Un disc de pop que mira de re-ull al soul més ‘easy-loving’, però, podem interpretar aquest disc com un disc de cançons d’amor?

En l’univers Palau, les preguntes mai tenen una resposta clara i no serà diferent en aquesta ocasió, però és evident que estem davant de l’obra més romàntica i colorista de l’artista, en la que el tu i el jo que sempre protagonitzen les seves lletres, es converteixen en un micro univers on cada punt de vista esdevé una possible nova dimensió.

 

A la nova gira, Ferran Palau estarà acompanyat de la seva súper banda: Jordi Matas a la guitarra i teclats, Dani Comas al baix i Joan Pons (El Petit de Cal Eril).