Captura de Pantalla 2019-12-23 a les 1.0

CLARA ANDRÉS

DISSABTE 14

C/ SANT PERE MÀRTIR, 27

18:30

Clara Andrés és una cantautora valenciana que inicia els seus estudis musicals a l'Agrupació Artística Musical d'Oliva on toca l'oboe. Paral.lelament i de manera autodidacta aprén a tocar la guitarra i a fer les primeres cançons.

La seva carta de presentació com a cantautora és la maqueta "Inici", autoeditada i gravada amb el segell de la Fournier (La Garriga) en 2005. Aquesta maqueta la porta a participar al Mercat de Música Viva de Vic, a la sala "Espai" de Barcelona per al programa "DeProp" de TV3, a ser finalista del premi Sona 9 l'any 2006 i a formar part amb la cançó "Hui fa vent" de la banda sonora de la película "Dies d'agost" de Marc Recha.

"Dies i dies" és el seu primer disc, autoeditat i gravar també a la Fournier (La Garriga) l'any 2007. Reb amb ell dos premis Ovidi Montllor a les categories de "millors arrantjaments" i "millor cançó". Aquest mateix any, 2008, fou reconeguda amb el primer premi "Miquel Martí i Pol", guardó musical promogut per LLuis Llach, per l'adaptació del poema "Personatges" de Josep Pedrals. L'octubre del 2010 apareix el seu disc "Huit" gravat novament a La Fournier. Es defineix com un disc...cret i recull 8 cançons en poc més de 20 minuta on la senzillesa i la discreció en el detall esdevenen el seu propòsit.

 

El maig del 2014 s'edita "Entrelinies", tercer treball discogràficc. Amb aquest disc reb el premi Ovidi Montllot amb la categoría de millor disc d'autor.

Al llarg de l'any 2019, es presenta i es grava el disc "Eix Radical" amb col.laboració amb el grup "Júlia". Actualment está inmersa en la gira d'aquest treball i en la composició de noves cançons.