SIDONIE

Dissabte 18 de Març de 2017

22:30h

Sala Torín

Preu: 10€ anticipada / 12€ a taquilla

El Peor Grupo Del Mundo és el nou disc de Sidonie, el vuitè.  

És un disc de pop que parla del pop. Una declaració d’amor a tots els grups que la banda admira; és un Us estimem en forma de disc.

Ara que la banda està a punt de complir 20 anys a la carretera, se’n recorda dels seus primers passos i especialment un concert seu a la Sala Apolo de Barcelona una nit del 1998 que va ser un autèntic desastre. Això no els va frenar i ara s’han convertit en una de les bandes de referència a tot el país del pop-rock indie espanyol. Ara mateix, pensen ells, hi deu haver en alguna part del món un grup lamentant-se de la seva mala fortuna.

Quants cops hauran de sentir que són el pitjor grup del món? Doncs aneu en compte que potser es converteixen un dia en el futur d’aquesta maravellosa història del pop.

NEUMAN

DIVENDRES 2

ORFEÓ  22:00

(+ Fabrizio Cammarata)

Diuen que un Crashpad és un lloc on quedar-se a dormir només una nit. No sabem si el bo d'en Paco Román (el líder de Neuman) veurà Olot com un Crashpad o si es voldrà quedar una temporada al menys per veure el Firal acabat. El que si que sabem és que ens ha preparat un altre concert d'aquells que fan molt "Mini".  Acústic, íntim i molt lluminós. Tenim moltíssimes ganes de que la seva musica ompli l'orfeó.

Vindrà a presentar-nos aquest últim disc, "Crashpad", que ha gravat al seu propi garatge i que té una forta càrrega personal. El resultat han estat 10 temes d'indie-rock que van de la puresa del sentiment a l'eufòria i el bonrotllisme. Un disc que sona a Neuman però que també juga, prova i sorprèn.