SIDONIE

Dissabte 18 de Març de 2017

22:30h

Sala Torín

Preu: 10€ anticipada / 12€ a taquilla

El Peor Grupo Del Mundo és el nou disc de Sidonie, el vuitè.  

És un disc de pop que parla del pop. Una declaració d’amor a tots els grups que la banda admira; és un Us estimem en forma de disc.

Ara que la banda està a punt de complir 20 anys a la carretera, se’n recorda dels seus primers passos i especialment un concert seu a la Sala Apolo de Barcelona una nit del 1998 que va ser un autèntic desastre. Això no els va frenar i ara s’han convertit en una de les bandes de referència a tot el país del pop-rock indie espanyol. Ara mateix, pensen ells, hi deu haver en alguna part del món un grup lamentant-se de la seva mala fortuna.

Quants cops hauran de sentir que són el pitjor grup del món? Doncs aneu en compte que potser es converteixen un dia en el futur d’aquesta maravellosa història del pop.

LAGARTIJA NICK

DIUMENGE 4

SALA TORÍN  19:00

Aquest any volíem portar a algú mític, un plat fort, un "Pokémon Legendario" que diria el nostre becari. I vaja, qui millor que Lagartija Nick, que són uns grandes del rock alternatiu des del 1991. Durant tot aquest temps han anat i tornat, treballant amb els productors dels Rolling, Dire Straits...) i sense por a arriscar-se s'han acostat a terrenys electrònics, industrials, heavys i fins i tot flamencs.

Amb el mateix esperit inquiet dels començaments, tot i que amb canvis respecte la formació original, vindran amb ganes de tancar ElMini d'aquest any amb tot el poderío.