SIDONIE

Dissabte 18 de Març de 2017

22:30h

Sala Torín

Preu: 10€ anticipada / 12€ a taquilla

El Peor Grupo Del Mundo és el nou disc de Sidonie, el vuitè.  

És un disc de pop que parla del pop. Una declaració d’amor a tots els grups que la banda admira; és un Us estimem en forma de disc.

Ara que la banda està a punt de complir 20 anys a la carretera, se’n recorda dels seus primers passos i especialment un concert seu a la Sala Apolo de Barcelona una nit del 1998 que va ser un autèntic desastre. Això no els va frenar i ara s’han convertit en una de les bandes de referència a tot el país del pop-rock indie espanyol. Ara mateix, pensen ells, hi deu haver en alguna part del món un grup lamentant-se de la seva mala fortuna.

Quants cops hauran de sentir que són el pitjor grup del món? Doncs aneu en compte que potser es converteixen un dia en el futur d’aquesta maravellosa història del pop.

HOWLIN' DOGS

DIUMENGE 4

LÍQUID CLUB   12:00
(Vermut Musical ElMini)

(Gratuït)

La gent que fem el Mini portem uns anys detectant que molts dels que veniu teniu ganes de concerts més a l'aire lliure i més de "tranquis".
Bé, ho hem detectat i també ens ho heu dit més d'una vegada!

És per això que aquest any us proposem fer un vermut (sí, un vermut perquè és més tradicional que el Brunch però igual de moderno) i hem demanat als Howlin' Dogs que ens acompanyin entre oliveta i oliveta.

La música dels Howlin' Dogs ressona al passat nord-americà, als ferrocarrils, als camps de cotó i als paisatges calurosos i desèrtics de les pel·lícules. Tot interpretat amb tot tipus d'instruments que ens traslladaran al sud dels Estats Units.