SIDONIE

Dissabte 18 de Març de 2017

22:30h

Sala Torín

Preu: 10€ anticipada / 12€ a taquilla

El Peor Grupo Del Mundo és el nou disc de Sidonie, el vuitè.  

És un disc de pop que parla del pop. Una declaració d’amor a tots els grups que la banda admira; és un Us estimem en forma de disc.

Ara que la banda està a punt de complir 20 anys a la carretera, se’n recorda dels seus primers passos i especialment un concert seu a la Sala Apolo de Barcelona una nit del 1998 que va ser un autèntic desastre. Això no els va frenar i ara s’han convertit en una de les bandes de referència a tot el país del pop-rock indie espanyol. Ara mateix, pensen ells, hi deu haver en alguna part del món un grup lamentant-se de la seva mala fortuna.

Quants cops hauran de sentir que són el pitjor grup del món? Doncs aneu en compte que potser es converteixen un dia en el futur d’aquesta maravellosa història del pop.

PÈRDUES

DISSABTE 27 GENER

SALA TORÍN   23:55
Festa de presentació del festival
(Amb Pavvla i ElMini DJ's)

Qui són els Pèrdues?
Doncs exactament, allò que diguis, són aquests i fan això, no us ho sabríem pas acabar de dir. Sabem que són d'Olot, que es prenen el grup a la seva manera i molts de forma terapèutica. Però, sobretot, sabem que fan unes versionaques de temes de Rock & Roll que ens faran ballar i cantar fins la matinada.

Tot i això, són uns punyeteros i ens han dit que només fan un concert a l'any, vaja que els Pèrdues es ventilaran el 2018 bastant de pressa, per tant, si voleu resoldre el misteri haureu de venir ben hidratats a la festa presentació del Mini!