SIDONIE

Dissabte 18 de Març de 2017

22:30h

Sala Torín

Preu: 10€ anticipada / 12€ a taquilla

El Peor Grupo Del Mundo és el nou disc de Sidonie, el vuitè.  

És un disc de pop que parla del pop. Una declaració d’amor a tots els grups que la banda admira; és un Us estimem en forma de disc.

Ara que la banda està a punt de complir 20 anys a la carretera, se’n recorda dels seus primers passos i especialment un concert seu a la Sala Apolo de Barcelona una nit del 1998 que va ser un autèntic desastre. Això no els va frenar i ara s’han convertit en una de les bandes de referència a tot el país del pop-rock indie espanyol. Ara mateix, pensen ells, hi deu haver en alguna part del món un grup lamentant-se de la seva mala fortuna.

Quants cops hauran de sentir que són el pitjor grup del món? Doncs aneu en compte que potser es converteixen un dia en el futur d’aquesta maravellosa història del pop.

MAZONI

DISSABTE 3

ESPAI BARBERÍ (ESTUDI RCR)   17:30
(Concert d'estar per casa) 
ENTRADES ESGOTADES

Val si, el vam tenir al casino el 2016 i ha vingut fa res a l'església de Santa Margarida de Bianya per la Bianyal, però és que no podem resistir-ho.
Breaking News: en Jaume Pla ens encanta. I més després de veure'l en tots aquests concerts. 

Molts vam conèixer Mazoni entre beats electrònics, acidesa en les paraules i un caràcter entre reivindicatiu i melancòlic. A més, el pajaru tant pot fer un disc que et tornes boig de ballar i cridar com "7 Songs for an Endless Night" (2016) com un recull de temes íntims, despullats i molt plàcids que es diu "Carn, os i tot inclòs" (2017), un disc que sonarà de perles a l'estudi dels RCR.