SIDONIE

Dissabte 18 de Març de 2017

22:30h

Sala Torín

Preu: 10€ anticipada / 12€ a taquilla

El Peor Grupo Del Mundo és el nou disc de Sidonie, el vuitè.  

És un disc de pop que parla del pop. Una declaració d’amor a tots els grups que la banda admira; és un Us estimem en forma de disc.

Ara que la banda està a punt de complir 20 anys a la carretera, se’n recorda dels seus primers passos i especialment un concert seu a la Sala Apolo de Barcelona una nit del 1998 que va ser un autèntic desastre. Això no els va frenar i ara s’han convertit en una de les bandes de referència a tot el país del pop-rock indie espanyol. Ara mateix, pensen ells, hi deu haver en alguna part del món un grup lamentant-se de la seva mala fortuna.

Quants cops hauran de sentir que són el pitjor grup del món? Doncs aneu en compte que potser es converteixen un dia en el futur d’aquesta maravellosa història del pop.

LA BIEN QUERIDA

DISSABTE 3

C/ DEL CARME, 8   19:00
(Concert d'estar per casa)
Entrades Esgotades

No us imagineu la il·lusió que ens fa saber que tindrem a La Bien Querida en un dels concerts d'estar per casa, aquells que fem en menjadors particulars del centre d'Olot.

Un bon dia el cantant de Los Planetas li va dir a l'Ana Fernández-Villaverde que per què no es fotia dins d'això de la música i ella rai, que des de llavors ja ha publicat cinc senyors discos que l'han convertida en una de les insígnies d'Elefant Records.

 

Des del seu primer treball, "Romancero" (2005) ha jugat entre el pop suau i una electrònica ballable. Com que això de ballar li devia molar va seguir amb la "Fiesta" (2011) i ara, dos discs més tard, ens presenta "Fuego" on hi col·laboren Joan Miquel Oliver o el propi Jota de Los Planetas. Una veu molt dolça, unes lletres que s'enganxen i una proximitat que farà les enveges de qualsevol fan de l'Indie espanyol actual. No us la perdeu!