SIDONIE

Dissabte 18 de Març de 2017

22:30h

Sala Torín

Preu: 10€ anticipada / 12€ a taquilla

El Peor Grupo Del Mundo és el nou disc de Sidonie, el vuitè.  

És un disc de pop que parla del pop. Una declaració d’amor a tots els grups que la banda admira; és un Us estimem en forma de disc.

Ara que la banda està a punt de complir 20 anys a la carretera, se’n recorda dels seus primers passos i especialment un concert seu a la Sala Apolo de Barcelona una nit del 1998 que va ser un autèntic desastre. Això no els va frenar i ara s’han convertit en una de les bandes de referència a tot el país del pop-rock indie espanyol. Ara mateix, pensen ells, hi deu haver en alguna part del món un grup lamentant-se de la seva mala fortuna.

Quants cops hauran de sentir que són el pitjor grup del món? Doncs aneu en compte que potser es converteixen un dia en el futur d’aquesta maravellosa història del pop.

PAVVLA

DISSABTE 27 GENER

SALA TORÍN   22:30
Festa de presentació del festival
(Amb Pèrdues i ElMini DJ's)

La vam voler portar al festi del 2017, però els del festival SXSW de Houston (EEUU) se'ns van adelantar! Tot i això hem "set" previsors i li hem dit que es passi a presentar el festival, que sabem que molts teníeu moltes ganes de veure-la!

La PAVVLA (pronunciat /paula/) és, en realitat, la Paula Jornet, una jove compositora que ha trobat un llenguatge propi a través d'un folk melòdic i unes textures electròniques que faran les delícies de qualsevol fan de Daughter

Amb un carisma i certa teatralitat a l'hora d'interpretar els seus temes, estem convençuts que se us posarà a la butxaca i us farà viatjar entre temes propis i versions (que li queden estupendes) de grups com Arctic Monkeys o Chet Faker. No us perdeu una de les revelacions de l'any!