SIDONIE

Dissabte 18 de Març de 2017

22:30h

Sala Torín

Preu: 10€ anticipada / 12€ a taquilla

El Peor Grupo Del Mundo és el nou disc de Sidonie, el vuitè.  

És un disc de pop que parla del pop. Una declaració d’amor a tots els grups que la banda admira; és un Us estimem en forma de disc.

Ara que la banda està a punt de complir 20 anys a la carretera, se’n recorda dels seus primers passos i especialment un concert seu a la Sala Apolo de Barcelona una nit del 1998 que va ser un autèntic desastre. Això no els va frenar i ara s’han convertit en una de les bandes de referència a tot el país del pop-rock indie espanyol. Ara mateix, pensen ells, hi deu haver en alguna part del món un grup lamentant-se de la seva mala fortuna.

Quants cops hauran de sentir que són el pitjor grup del món? Doncs aneu en compte que potser es converteixen un dia en el futur d’aquesta maravellosa història del pop.

ÚLTIM CAVALL

DIJOUS 1

TORÍN  22:00
(+ Matthew McDaid)

Es veu que tot i tenir només un disc, als Últim Cavall els escolten fins i tot als Estats Units. De fet, fins i tot han reeditat el seu disc amb un segell nord-americà, vaja que les seves "Mossegades"

Rafa, Francesc, Valle, Jacob i Toni són els integrants d'una de les sorpreses discogràfiàques de l'any, sobretot pels amants del shoegaze. Últim Cavall han presentat "Records de Kyoto", un disc que va agafant cos a foc lent i que atrapa entre les seves distorsions i un rotllet pop-rock atmosfèric que ens encanta.