SIDONIE

Dissabte 18 de Març de 2017

22:30h

Sala Torín

Preu: 10€ anticipada / 12€ a taquilla

El Peor Grupo Del Mundo és el nou disc de Sidonie, el vuitè.  

És un disc de pop que parla del pop. Una declaració d’amor a tots els grups que la banda admira; és un Us estimem en forma de disc.

Ara que la banda està a punt de complir 20 anys a la carretera, se’n recorda dels seus primers passos i especialment un concert seu a la Sala Apolo de Barcelona una nit del 1998 que va ser un autèntic desastre. Això no els va frenar i ara s’han convertit en una de les bandes de referència a tot el país del pop-rock indie espanyol. Ara mateix, pensen ells, hi deu haver en alguna part del món un grup lamentant-se de la seva mala fortuna.

Quants cops hauran de sentir que són el pitjor grup del món? Doncs aneu en compte que potser es converteixen un dia en el futur d’aquesta maravellosa història del pop.

JO JET I MARIA RIBOT

DISSABTE 3

CAN TRINCHERIA  20:30
(Concerts d'estar per casa)

‘Volíem capturar l’essència del moment, de la cançó, la vibració que molts diuen que ens defineix’. Amb aquest propòsit Jordi Casadesús (La Iaia, Núria Graham) ha produït ‘Lliure o descansar’, el segon treball de Jo Jet i Maria Ribot.

"Lliure o descansar" és el segon disc del duet manresà i, a diferència de "Viatges i flors" -un primer disc primaveral i lluminós -, reflecteix la cara nocturna de la vida. És un disc honest i viu amb el que Jo Jet i Maria Ribot han explorat nous camins mantenint la seva essència

Sabem que sonaran de conya entre el barroquisme de Can Trincheria, no badeu que l'aforament és molt reduït!