SIDONIE

Dissabte 18 de Març de 2017

22:30h

Sala Torín

Preu: 10€ anticipada / 12€ a taquilla

El Peor Grupo Del Mundo és el nou disc de Sidonie, el vuitè.  

És un disc de pop que parla del pop. Una declaració d’amor a tots els grups que la banda admira; és un Us estimem en forma de disc.

Ara que la banda està a punt de complir 20 anys a la carretera, se’n recorda dels seus primers passos i especialment un concert seu a la Sala Apolo de Barcelona una nit del 1998 que va ser un autèntic desastre. Això no els va frenar i ara s’han convertit en una de les bandes de referència a tot el país del pop-rock indie espanyol. Ara mateix, pensen ells, hi deu haver en alguna part del món un grup lamentant-se de la seva mala fortuna.

Quants cops hauran de sentir que són el pitjor grup del món? Doncs aneu en compte que potser es converteixen un dia en el futur d’aquesta maravellosa història del pop.

L'HOME DEL PRINCIPI

DISSABTE 3

MUSEU DELS SANTS   17:30
(Concerts d'estar per casa)

Sabem que us agrada el producte de proximitat, el Km. 0 i més si sona tan bé com en Joan Bramon amb el seu projecte "L'Home del Principi". 

Sabem que és fàcil caure en tòpics, que si delicat, càlid, íntim... Però és que en Joan té el do d'enganxar-nos des del primer minut d'escoltar-lo. Rialler i una mica murri, en Joan troba poesia fins i tot en els primers banyistes de l'any, però no en aquells que surten a l'anunci d'Actimel que arriben a la platja i els falta espai per còrrer, sinó en aquells que es mullen els genolls i s'estan mitja hora mirant l'horitzó abans d'entrar a l'aigua. Aquells que mediten però només tenen una opció, tirar-se a l'aigua tard o d'hora.

Aquesta mirada poètica i senzilla de les coses quotidianes ressonarà entre sants i figuretes en un dels concerts d'estar per casa més entranyables.