SIDONIE

Dissabte 18 de Març de 2017

22:30h

Sala Torín

Preu: 10€ anticipada / 12€ a taquilla

El Peor Grupo Del Mundo és el nou disc de Sidonie, el vuitè.  

És un disc de pop que parla del pop. Una declaració d’amor a tots els grups que la banda admira; és un Us estimem en forma de disc.

Ara que la banda està a punt de complir 20 anys a la carretera, se’n recorda dels seus primers passos i especialment un concert seu a la Sala Apolo de Barcelona una nit del 1998 que va ser un autèntic desastre. Això no els va frenar i ara s’han convertit en una de les bandes de referència a tot el país del pop-rock indie espanyol. Ara mateix, pensen ells, hi deu haver en alguna part del món un grup lamentant-se de la seva mala fortuna.

Quants cops hauran de sentir que són el pitjor grup del món? Doncs aneu en compte que potser es converteixen un dia en el futur d’aquesta maravellosa història del pop.

BAD MONGOS

DISSABTE 3

BAR BRUIXES I MADUIXES   18:00
(+ Violets)
(Gratuït)

S'havien separat fa 12 anys però ja els tornem a tenir aquí! Els anomenats "la banda més cafre de la Costa Brava" tornen amb la mateixa energia amb la que van acomiadar-se, i la veritat és que podem asseugrar-vos que un directe seu compensa tot el temps que han passat al cau!

En un entorn únic com és el Bruixes i Maduixes (on s'hi apleguen els Minis més canyeros) deixaran anar tota la força que porten acumulada i que té el nom de "Shoot The Bullet", un autèntica delícia de punk-rock capaç de fer tremolar els ciments del local i de mitja ciutat.

Aforament reduït i no apte per a persones amb timpans sensibles! 💥💥