SIDONIE

Dissabte 18 de Març de 2017

22:30h

Sala Torín

Preu: 10€ anticipada / 12€ a taquilla

El Peor Grupo Del Mundo és el nou disc de Sidonie, el vuitè.  

És un disc de pop que parla del pop. Una declaració d’amor a tots els grups que la banda admira; és un Us estimem en forma de disc.

Ara que la banda està a punt de complir 20 anys a la carretera, se’n recorda dels seus primers passos i especialment un concert seu a la Sala Apolo de Barcelona una nit del 1998 que va ser un autèntic desastre. Això no els va frenar i ara s’han convertit en una de les bandes de referència a tot el país del pop-rock indie espanyol. Ara mateix, pensen ells, hi deu haver en alguna part del món un grup lamentant-se de la seva mala fortuna.

Quants cops hauran de sentir que són el pitjor grup del món? Doncs aneu en compte que potser es converteixen un dia en el futur d’aquesta maravellosa història del pop.

ASTRIO

DISSABTE 3

SALA TORÍN   00:30
(+ ElMini Djs)

Arecio Smith, Santi Careta Santi Serratosa. Un trio d'asos que vindran a revolucionar el Torín després del concert de Viva Suecia.

Amb gairebé 20 anys de trajectòria els Astrio són tan únics com inclassificables. Toquen moltíssims pals: jazz, electrònica, funk, psicodèlia, rock... I la veritat és que cada concert que ofereixen és una experiència diferent, vibrant i molt, mooolt dinàmica. Ritmes que entren i surten, beats que t'atrapen, solos de guitarra que enamoren... Ho tenen tot!

Els hem pogut veure en festivals d'electrònica, en auditoris i fins i tot posant música en un espectacle de l'ÉsDansa de Les Preses. Ja era hora de que vinguessin a fusionar-se amb ElMini.