SIDONIE

Dissabte 18 de Març de 2017

22:30h

Sala Torín

Preu: 10€ anticipada / 12€ a taquilla

El Peor Grupo Del Mundo és el nou disc de Sidonie, el vuitè.  

És un disc de pop que parla del pop. Una declaració d’amor a tots els grups que la banda admira; és un Us estimem en forma de disc.

Ara que la banda està a punt de complir 20 anys a la carretera, se’n recorda dels seus primers passos i especialment un concert seu a la Sala Apolo de Barcelona una nit del 1998 que va ser un autèntic desastre. Això no els va frenar i ara s’han convertit en una de les bandes de referència a tot el país del pop-rock indie espanyol. Ara mateix, pensen ells, hi deu haver en alguna part del món un grup lamentant-se de la seva mala fortuna.

Quants cops hauran de sentir que són el pitjor grup del món? Doncs aneu en compte que potser es converteixen un dia en el futur d’aquesta maravellosa història del pop.

PAU VALLVÉ

DISSABTE 3

C/ POU DEL GLAÇ, 10   20:30
(Concert d'estar per casa)

Entrades Exhaurides

Ja gairebé és tot un habitual del Mini, va venir amb el seu disc anterior "Pels Dies Bons" (2014) i torna ara amb "Abisme cavall hivern primavera i tornar", (esperem haver-ho escrit bé!) i aquesta vegada el tocarà en un pis, de fet, ha fet tota una gira europea de menjador en menjador!

En Pau és un dels cantautors principals de l'escena catalana, amb la seva guitarra i pedals és capaç de donar vida a cançons molt personals però amb les que tothom s'hi pot sentir identificat. 

Fa Folk, fa Pop, fa versions de la Björk... Vaja, fa una mica el que li dona la gana i se'n surt bé el punyetero.