SIDONIE

Dissabte 18 de Març de 2017

22:30h

Sala Torín

Preu: 10€ anticipada / 12€ a taquilla

El Peor Grupo Del Mundo és el nou disc de Sidonie, el vuitè.  

És un disc de pop que parla del pop. Una declaració d’amor a tots els grups que la banda admira; és un Us estimem en forma de disc.

Ara que la banda està a punt de complir 20 anys a la carretera, se’n recorda dels seus primers passos i especialment un concert seu a la Sala Apolo de Barcelona una nit del 1998 que va ser un autèntic desastre. Això no els va frenar i ara s’han convertit en una de les bandes de referència a tot el país del pop-rock indie espanyol. Ara mateix, pensen ells, hi deu haver en alguna part del món un grup lamentant-se de la seva mala fortuna.

Quants cops hauran de sentir que són el pitjor grup del món? Doncs aneu en compte que potser es converteixen un dia en el futur d’aquesta maravellosa història del pop.

MARIONA AUPÍ

DIVENDRES 2

CAN TRINCHERIA  20:00
 

(Gratuït)

Creiem molt fort que la Mariona quan va nèixer no plorava, sinó que ja cantava; perquè estem segurs que no hi ha hagut cap moment on s'hagi separat de la música. Una llarga trajectòria dedicada a la música la va portar, amb només 17 anys a crear el grup FANG, amb els que van editar quatre discos.

No va ser fins al 2006 que va donar el salt a un projecte en solitari amb el que ha embadalit tot tipus de públics. Des de llavors la Mariona s'ha anat transformant, va jugar amb i amb el qual ha jugat amb tot tipus de sonoritat i sobretot la poètica de les paraules, l'element principal per descriure la seva música. 

Vindrà a ElMini a presentar "Le Monde" on el mar, l'aigua, la regeneració, etc. són els temes principals. Com un so que emergeix de l'oceà que ressonarà entre els volcans.