SIDONIE

Dissabte 18 de Març de 2017

22:30h

Sala Torín

Preu: 10€ anticipada / 12€ a taquilla

El Peor Grupo Del Mundo és el nou disc de Sidonie, el vuitè.  

És un disc de pop que parla del pop. Una declaració d’amor a tots els grups que la banda admira; és un Us estimem en forma de disc.

Ara que la banda està a punt de complir 20 anys a la carretera, se’n recorda dels seus primers passos i especialment un concert seu a la Sala Apolo de Barcelona una nit del 1998 que va ser un autèntic desastre. Això no els va frenar i ara s’han convertit en una de les bandes de referència a tot el país del pop-rock indie espanyol. Ara mateix, pensen ells, hi deu haver en alguna part del món un grup lamentant-se de la seva mala fortuna.

Quants cops hauran de sentir que són el pitjor grup del món? Doncs aneu en compte que potser es converteixen un dia en el futur d’aquesta maravellosa història del pop.

MATTHEW MCDAID

DIJOUS 1

TORÍN  22:00
(+ Últim Cavall)

Potser si heu anat a Rupit l'heu vist actuant sol o acompanyat pels carrers del poble, deixant bocabadats a turistes i locals, i és que la música d'en Matthew és veritablement una meravella. 

 

Amb un gran afany de connectar amb el seu públic i amb unes marcades arrels de Belfast, en Matthew ha acumulat un bon recorregut abans de publicar el seu primer disc, que ens presentarà amb la seva banda a ElMini. A més, el disc l'ha editat amb els "Great Canyoners" que són els integrants del segell on hi ha Joana Serrat, Roger Usart... Vaja, tot un equipasso.

Un folk càlid, íntim i molt elegant. En Matthew és capaç de transmetre la subtilesa i l'eufòria en un mateix concert. No us el perdeu perquè estem segurs que sortireu ben enlluernats!