SIDONIE

Dissabte 18 de Març de 2017

22:30h

Sala Torín

Preu: 10€ anticipada / 12€ a taquilla

El Peor Grupo Del Mundo és el nou disc de Sidonie, el vuitè.  

És un disc de pop que parla del pop. Una declaració d’amor a tots els grups que la banda admira; és un Us estimem en forma de disc.

Ara que la banda està a punt de complir 20 anys a la carretera, se’n recorda dels seus primers passos i especialment un concert seu a la Sala Apolo de Barcelona una nit del 1998 que va ser un autèntic desastre. Això no els va frenar i ara s’han convertit en una de les bandes de referència a tot el país del pop-rock indie espanyol. Ara mateix, pensen ells, hi deu haver en alguna part del món un grup lamentant-se de la seva mala fortuna.

Quants cops hauran de sentir que són el pitjor grup del món? Doncs aneu en compte que potser es converteixen un dia en el futur d’aquesta maravellosa història del pop.

VIOLETS

DISSABTE 3

BAR BRUIXES I MADUIXES   18:00
(+ Bad Mongos)

(Gratuït)

Des de Barcelona ens arriba una banda que causarà un autentic moviment sísmic a cops de punk-rock. Amb influències que beuen del grunge, el seu espectre sonor és bastant ampli: amb un estil de veus conjuntes i harmonies, despunten unes cançons àgils, trepidants i curtes.

Amb urpes i una actitud desafiant ens portaran el seu últim treball "Maybe This", el disc que continua amb l'estela i la força de "This Is How We Do" (2013).

Aforament reduït i no apte per a persones amb timpans sensibles! 💥💥