SIDONIE

Dissabte 18 de Març de 2017

22:30h

Sala Torín

Preu: 10€ anticipada / 12€ a taquilla

El Peor Grupo Del Mundo és el nou disc de Sidonie, el vuitè.  

És un disc de pop que parla del pop. Una declaració d’amor a tots els grups que la banda admira; és un Us estimem en forma de disc.

Ara que la banda està a punt de complir 20 anys a la carretera, se’n recorda dels seus primers passos i especialment un concert seu a la Sala Apolo de Barcelona una nit del 1998 que va ser un autèntic desastre. Això no els va frenar i ara s’han convertit en una de les bandes de referència a tot el país del pop-rock indie espanyol. Ara mateix, pensen ells, hi deu haver en alguna part del món un grup lamentant-se de la seva mala fortuna.

Quants cops hauran de sentir que són el pitjor grup del món? Doncs aneu en compte que potser es converteixen un dia en el futur d’aquesta maravellosa història del pop.

FABRIZIO CAMMARATA

DIVENDRES 2

ORFEÓ   22:00
(+ Neuman)

Provinent d'Itàlia i amb un inconfusible gust per les seves arrels mediterrànies, ha publicat un disc "Of Shadows" on fusiona aquestes arrels amb les influències que ha rebut a través dels seus viatges arreu del món, i és que en Fabrizio, aquí on el veieu ha fet de teloner d'artistes com la Patti Smith o en Ben Harper.

Al disc que ens presentarà diu que hi ha volgut mesclar llums i ombres, mesclant sensacions, atmosferes i sentiments per arribar a fer un àlbum dinàmic i variat. Vaja, que tant podria ser disc com instal·lació del Lluèrnia!

Fora bromes, la veu d'en Fabrizio és d'aquelles que fan callar a tothom, que et tele-transporten i que estem segurs que farà vessar alguna llagrimeta a l'Orfeó!